Heheh.... kun ei nyt ole valmista työtä, niin tulee sitten muuta juttua.
Tulipahan liityttyä tuohon Project Spectrumiin. Viime vuonna jo sitä harmittelin, kun en ehtinyt mukaan. No nyt otetaan sitten vahinko takas. Ja kun nuo säännötkin on niin ihanan väljät ;-) melkein mitä vaan saa tehdä ja värivaihtoehtojakin riittää! Hih kuinka sopivasti sattuikaan tuo eka väriyhdistelmä mun mielivärejä?

Kuopuksen pipo Seiskaveikasta on vielä vähän kesken, siitä tulis sopivasti sininen. Mutta kun se on tarkoitus saada mahdollisimman pian käyttöön, niin sitä en tuohon ilmoita sitten. Jos tänään saisin valmiiksi? Vai toiveajattelua? Meillä on sellainen "kävelevä katastrofi" täällä eka uhmiksessaan niin että alta pois kivet ja männynkävyt, täältä tullaan eikä meinata. Kuopus, 1v 4kk ottaa yhteen kaikkien kanssa milloin mistäkin asiasta, yleensä protestoi sitä, ettei ole asiaa isompien huoneita tuhoamaan.... ;-)

Omat sukat Step-langasta on myös kesken. Harmittaa, kun ei voi tehdä molempia sukkia samaan aikaan, tuo raidoitus kun ei ole symmetrinen kerän eri "päistä". Mutta kun tekee ensin toisen sukan valmiiksi, sitten kerii "muutamia" metrejä lankaa välistä pois että pääsee saman raidan kohdalle, mistä eka sukka alkoi, niin tulee suurinpiirtein samanlainen.... toivottavasti. Ainakin eka kerän kanssa oli näin. Ja kun tuo on niin ihanaa lankaa (ainakin lopputuloksen eli ihanien sukkien suhteen), olen jo ilmoittautunut kimppatilaukseen saadakseni sitä lisää, jos vaikka saisi halvemmalla ulkomailta kuin kotimaasta. Täällä ainakin tuo kyseinen lanka on 12 euron kieppeillä kerä.

No niin, jospa sitten taas jatkaisi surffailua ja neulomista! Hyvää päivänjatkoa kaikille!