Aamulla lähdettiin Miehen, Kuopuksen ja Neidin kanssa "lähiseutumatkalle". Isot pojat jäi kotiin elukoita ja taloa vahtimaan, niin ja leikkaamaan nurmikkoa...
Tällaista tein menomatkalla
767530.jpg

Ensin ajettiin vähän toistasataa kilometriä Vaasaan. Tai oikeammin Mustasaaren puolella pysähdyttiin Vanhan Vaasan raunioille, eli käytiin katsomassa kirkon raunioita.

Sitten mentiin Vaasan keskustaan, kierreltiin tori ja Rewell Centeriä. Seuraavaksi taas vähän kiertelyä, käytiin Raippaluodon silta ylittämässä molempiin suuntiin. Hieno oli sekin.

Ja matka jatkui. Kun Mies halusi käydä katsomassa autoliikkeitä, ja Villavintti oli sopivasti ihan naapurissa, niin pitihän sielläkin pistäytyä. Tosi kiva pikkupuoti löytyikin! Ja nyt minäkin tein jo vähän ostoksia ;-)
767529.jpg

Sitten käytiin niitä autoliikkeitä katselemassa, tai Mies kävi. Me Neidin ja Kuopuksen kanssa olimme sen aikaa autoliikkeen leikkipaikalla ja "huoltotehtävissä".

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä Vaasaan syömään ja sitten suorinta tietä takaisin kotiin....

Tuli ihan kiva pikku reissu vielä näin Miehen kesäloman lopun uhkaavasti lähestyessä. Niin, ja se nurmikkokin oli leikattu, kun tultiin kotiin ;-)